Back to when it started

Nu måste jag nästan få lite beröm eftersom jag har haft tålamod att ladda upp så här många bilder för er skull. Internet här är väldigt segt, men fungerar i övrigt bra (peppar, peppar). Bilderna är från dag ett här i Kenya. Imorgon kanske det kommer lite fler bilder (tänkte bland annat slänga in några på rummet och internatet), men vi får se hur det blir!

 Kicki (Kristine) var skamsen igår när hon klivit på bussen som skulle ta oss till skolan för första gången. Hon råkade nämligen betala 100 US dollar (vilket i svenska kronor blir drygt 800) till några som hjälpte till att lasta väskor. Liten miss där på hennes sida, men det gav oss i alla fall ett gott skratt, medan hon själv lärde sig en läxa (och kan skratta åt det senare).



Vi skriver upp oss på en lista* för att sedan ta bussarna på en kort tur i närheten och sedan till en park.



Vi är 53 elever på internatet och 150 elever på skolan - från ettan i grundskolan till trean i gymnasiet. När vi åkte iväg hade inte alla internatelever anlänt, men det var ändå en hel del som åkte.

  


Vi åkte en liten busstur runt om och fick lite fakta, innan vi åkte till parken.



Lite sådär lagom turistaktigt gick vi in i parken och kollade oss runt. När vi kommit en bit in delade vi dock upp oss, och gick i mindre grupper. Det var ett mysigt område, med mycket Kenyansk aktivitet.

     



  



*Varje gång man lämnar skolans område måste man skriva upp sig på en lista. Man får inte gå färre än två och måste vara tillbaka innan halv 7 då det börjar skymma. Allt för säkerheten!

Kommentarer
Postat av: Mamsi

Hej hjärtat

Stackars Kicki, men som sagt blev det en lärdom.

kul att du laddad ner så många bilder, väntar med spänning på fler. :-)Ser inte ut att vara så varmt,

eller???

kram..

2009-08-25 @ 16:01:50
Postat av: Simone

Ne, det är väl inte så varmt, men gött äre iaf!

2009-08-25 @ 21:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0