Because there's no one like you

Om man verkligen älskar någon ska det inte behövas bekräftas stup i kvarten...

Simone säger (00:22):
och förlåt att ja är dålig på att hålla kontakt, men kom ihåg att du är bäst o att ja älskar dig iaf!

Linnéa säger (00:22):
men jag är minst lika dålig på det. man kommer av sig i vardagen och så. men jag älskar dig också det förändras ju inte direkt.




Nu har lovet varat i 5 dagar. Det har gått något ofantligt snabbt och allt jag kan tänka på är att det snart är slut. Ändå längtar jag. Nej, inte till skolan, men till att lördag ska komma! För vet ni vad? Min broder och Pillan kommer ned då, och det ska verkligen bli underbart att träffa dem igen! Att få ta det lugnt och softa 2 dagar mer än vad jag annars skulle fått.

Imorgon blir det chill, kanske lite sola vid poolen. Fast plugga blir det också till. Ligger så mycket efter, så det blir att ta igen stort! Sedan blir det en lugn kväll ute med Lina.

Going on Holiday!

Sportlov, here we come!

Så hade vi fysikprov dagen innan lovet. Och ingen hade fattat något om vad vi höll på med i Fysiken, men vi skulle tydligen ha prov ändå. Under provtiden satt alla och stirrade på varann med blicken ”Det här går inte”. Vet inte hur många suckar jag hörde under den timmen.
Simone var först ut. När jag suttit en kvart extra och kände att jag gav upp så lämnade jag in mitt prov och gick ut. Ute på grusplanen kommer Simone springande mot mig i solljuset, skriker ”LIIINAAA”, snubblar på en sten och faller pladask. Jag sympati-ramlar ner på gruset och vi ligger där och bara känner fan vad dåligt det gick. Men nu är det lov. Lov!

Detta var Linas blogginlägg idag, så kika in på http://annaochlina.webblogg.se/!




Som ni ser ovan startade sportlovet lite mindre lyckat, men nu blir det att njuta av ledighet i en vecka. Plugga ifatt lite blir det väl också till, men i alla fall!

Åh, denna dag var efterlängtad speciellt eftersom groundingen upphör att gälla halv nio ikväll. Nu blir det en rolig helg ute och sova över hos en kompis från och med ikväll

Grounded

Idag är det alla hjärtans dag- valentine. Här i Kenya är det ganska stort, hjärtan hänger lite här och där inne på junction, särskilt vid nakumatt. Man säljer rosor och choklad. Jag själv sitter hemma och försöker plugga. Som vanligt går det inte särskilt bra. Blir mest att man kollar runt på facebook och andra onödiga saker.

Det som är allra tråkigast är att jag inte heller har möjlighet att lämna skolans område om jag så hade velat. Ja, jag har lyckats bli groundad. Lite sådär onödigt, men ändå ett faktum. Igår fick jag missa ett väldigt stort event. Meningen var att det skulle hållas på The Loft, men det var något sorts missförstånd så det hölls på Double Inn istället. Tänk att jag missar två utekvällar på Double Inn i rad, det är verkligen inte roligt!

RSS 2.0