Fear

Imorgon drar det av till Berlin. Det känns väldigt trevligt, men ändå känns det väldigt fel. Att åka just nu, när jag inte riktigt kommer kunna ha så roligt som jag skulle vilja. Fan alltså! Hur som ska vi vara i flemingsberg 14.45, och innan det ska jag växla pengar. Jo, jag tog ledigt från skolan idag också, eftersom vi ändå bara har ettornas dag. Visserligen kanske det hade varit rätt roligt, men ändå!

Snart är det min födelsedag, fast det är väl inte direkt heller något jag känner mig särskilt exhalterad inför. Jag kan inte komma på vad jag ska önska mig, för allt jag vill just nu är att få vara med dig!

Reason to believe

Jag håller på att börja gråta hela tiden. Nej, jag orkar inte det här! Jag vill ha dig här... Liksom, när jag åkte där på morgonen och såg olyckeskylten var det liksom inget mer med det, men nu, nu när jag vet att det var du! Tänk om, jag vet att man inte bör tänka så, men tänk om jag åkt tidigare på morgonen. Tänk om jag fått se dig vid olycksplatsen! Det är sådana tankar som gör mig gråtfärdig: tanken på att se dig skadad!

Skräm mig aldrig igen, jag tål inte sådant här!

Start all over again

Nu har jag gått tre dagar på Tullinge Gymnasium, och jag måste säga att jag älskar min nya klass! Skolan är superbra, i alla fall känner jag så just nu, och det är väl bra efter sådan kort tid? Hur som helst, det har blivit lite mindre bloggande, och det är tråkigt tycker jag, men det är trots allt ingen idé att skriva utan att ha någon vilja! Jag mår i alla fall hur bra som helst just nu. Nu är jag pepp inför fortsättning med skolan, Berlin-resan med kören, samt att sätta igång med ridningen. Jepp, det gick bra med provridningen!

Jag är igång med att sätta musik till mina låtar jag skrivit. Det är på gång, men är lite klurigt att få en bra inspelning, eftersom jag inte riktigt har de rätta sakerna till det! Får se om jag införskaffar mig lite coola prylar, för jag känner att det skulle vara värt det. Det jobbiga då, är ju att man behöver stationär dator till sådana.

Nej, jag ska bli bättre på att lägga mig i tid (hur många gånger har jag inte sagt det?), så ha det gott!

The show must go on

Nu börjar det närma sig. Bara några timmar kvar av idag, sen imorgon! Ja, imorgon börjar jag skolan! Tullinge gymnasie, NV- medicin! NV08C, heter min klass. Jepp, jag är nervös, fast mest pepp! Det ska trots allt bli väldigt roligt, och jag har i alla fall pratat med två stycken som ska börja i min klass. De verkar helt ofarliga, och något jag skulle kunna umgås med, så det känns skönt! Hur som helst, ska jag även provrida en häst. Det blir på Fredag, så det är jag också lite nervös inför! Det är inte likt mig att vara nervös. Om jag inte ska tävla förstås, men det ska jag ju inte! Jaja, det finns massor med roligt just nu. Imorgon börjar även kören, och jag får träffa Lille. Det har jag ju inte gjort på år och dagar, så jag längtar verkligen! Sen ska jag åka till Nettan och äta tårta, för hon fyller år. Mumsfillibaba! På Fredag är det återträff med en del från gamla klassen. Åh, vad jag saknar 9a! Nejmen, nu ska jag kolla på vårt hus, som kommit ut på internet. Det är officiellt till salu!


Midnight

Sitter, eller ah, ligger här i sängen med Nasse (nej, hon är inte en nazist, men hon låter som en gris, men är samtidigt mjuk och gosig: som Nasse)!  Vi har kollat på "Alvin and the chipmunks" och har det väldigt trevligt, och jag orkar inte blogga, så ha det gött allesammans!


Next of kin

Vaknade runt två, när jag egentligen skulle vara hos min broder. Inte direkt något som spelar så stor roll, eftersom vår släkt alltid är sen. Jo, det var kräftskiva idag!  Väl där, möts jag av broder min med gips på benet samt med utväxt mustasch och skägg, lite a lá Tom Hanks i Cast away! Jag och Pillan med barnen till parken, medan brorsan var hemma och slappade. Han får alls inte stödja på benet, vilket han påminner Pillan om hela tiden, men när det kommer till något han vill så är han snabb med att skutta runt. Jo, hon berätta om hur hon fick göra frukost till honom varje morgon på grund av det, men att han ändå skulle åka med för att handla godis, så att det skulle bli rätt sorter! Hur som helst, var det trevligt att umgås med Wille och Nelli, och herregud vad stora de blivit! Wille har en lättare form av en trehjulig cykel, som han cyklar runt med och svänger hur bra som helst (stanna är dock lite svårare, eftersom den saknar broms)! Efter vi varit i parken gick vi hem, och pappa (eller ja, fafa, som ville så fint kallar honom) hade kommit. Denise, Anna och Magnus (Annas pojkvän) kom sedan och runt sju-tiden och hade lite kräft-prövning av olika sorter, där smålandskräftorna vann! På kvällen körde vi sedan lite spel och pratade lite.

(skrivet igår, bloggen blev sär)


Homecoming

Är hemma från Rocklösa nu. Internet lade av efter första veckan, så det blev inge mer inlägg. Andra veckan jag arbetade, alltså ungdomslägret, måste jag säga var trevligare! Är inte sådär jätteinne på att skriva en sammanfattning, men jag arbetade med en tjej som heter Emelie, och vi hade jättetrevligt, fast vi jobbade lite ineffektivt ibland! Sen träffade jag även världsabästa Julia Weber, som är precis lika mycket av en gris som jag, fast på ett annat sätt! Det var även mycket annat trevligt folk där, och en jättesöt häst vid namn Maya kom dit. Alla blev nog lite smått kära i henne!

Jag känner att jag blivit van vid att sova tidigt, så jag ska nog slumra snart. Först ska jag bara prata lite mer med mina kära kamrater!

Partly cloudy, chance of rain

Idag är det "Den stora dagen" , för lägerdeltagarna på Rocklösas gröntkort-läger år 2008. De ska nämligen skriva provet. Provet vilket jag för 3 år sedan helt mirakulöst klarade av. Det är lite nervositet, men annars är allt som vanligt. De tränar på sina kadriljprogram nu på morgonen, och kör gymkhana på eftermiddagen. Åh, vad jag skulle vilja vara med på gymkhanan! Om vädret tillåter kanske vi också åker ut till ön. Jag har visserligen ingen direkt lust att göra det, men man blir nog så illa tvungen om så är fallet!

Imorgon är sista dagen för detta läger, och sen på fredag börjar ett nytt. Avancerade lägret, eller ja ungdomsläger som det så fint kallas nu. Ska bli intressant att se vilka människor som kommer då, och hur människan jag ska jobba med då är. Jag hoppas att det kommer bli lika trevligt som detta läger, för då går det fortare och man har fortfarande roligt! Nu måste jag sätta på potatis, så ha det gott allesammans!

Blame it on the rain

Regnet fortsätter ösa ner! Nu är det visserligen uppehåll, men det lär säkert börja igen lagom till lägerdeltagarna ska ha sin hopptävling. Det skulle vara så typiskt! Tidigare idag, när jag ledde ut Musseron, blev jag sparkad. Träffade mest på vänsterarmen, men det är inte så farligt. Lite svullet och blåmärken bara! Han är ju unghäst, men han hoppade runt lite extra mycket idag. Nej, detta blev ett kort inlägg, för nu ska vi gå och fixa lite i stallet.

Days like this

Regn, regn och åter regn. Eller vänta lite, det var ganska fint på förmiddagen, men nu! Lägerdeltagarna hade dressyrtävling idag, så det var mitt jobb att skriva protokoll. I regnet! Det blev väldigt blött, och programmen gick nästan sönder. De sista gick inte ens att skriva på, för att de blev så blöta. Jag tycker inte om att skriva överhuvudtaget, och så skulle jag liksom skriva och skydda protokollet så gott det går samtidigt. Inte direkt min högsta önskan! Just nu är det dock ganska mysigt. Vinden har börjat ta sig rejält, så regnet piskar mot fönstret och jag sitter här i myspys-kläder, med datorn i famnen. De andra kollar på "börja tävla", en film jag anser ytterst ointressant och inte särskilt lärorik. De enda de i princip visar är kommentarer från ryttare som rider i de olika grenarna.

Shades of gray

Hur länge är det jag varit här? Jo, just det, detta blir andra dagen! Jag måste bara säga att skillnaden är enorm, mellan detta gröna kort-läger och vanliga traditionella läger. De kan liksom förstå sakerna man säger till dem, och alla kan t.o.m. sadla och tränsa sina hästar själva. Det är himmelriket! Däremot är det mindre roligt med vädret. Jag kan liksom höra morsans ord i mitt huvud: "Det kommer att bli jättefint väder nu..". Så mycket för det! Anders hade sagt att det var Nivå 1 varning med regnet. Jo, jag undrade också vad som menades med det, men det är helt enkelt att det kan komma så mycket regn att det blir översvämning, främst i källare. Jag fick cykla runt och plocka ner lappar ifrån dagens skattjakt, men jag lyckades komma iväg när det inte regnade alltför mycket. Tommies stämma i öronen gjorde det dock lite trevligare! Det känns bara som att regnet lyckas pricka in mina rocklösa-veckor! Jag har en rumskamrat att ta hänsyn till, så nu ska jag sova...


Day one

Jag vet inte vad jag ska göra, vad jag ska ta mig till.
Allt jag vill. Ja, allt jag vill är att känna!
Fast det spelar ingen roll, det gör detsamma.
Det är inget som ska få ta min tid.



Nu är jag på Rocklösa, ridlägret jag ska jobba på under de två närmsta veckorna. De andra är på uteritt, men jag kunde stanna hemma, vilket jag finner ytterst skönt, eftersom jag, förutom att jag ogillar regn, är väldigt trött. Vi åkte ju hem från Gotland inatt vid ett-tiden, och var hemma i Rönninge runt fem. Inte så mycket sömn vill säga! Hur som helst, verkar det som ett trevligt gäng. En stor lättnad, eftersom jag innan varje läger har lite rädsla för att det ska komma en sådan här konstig människa, man har fått hört talas om varit här. Än så länge har jag sluppit dessa! Nu menar jag inte de som varje gång känner obehag innan de ska hämta hästar eller rida, och därför fejkar huvudvärk, magvärk eller ja, vad som helst. Nej, sådan människor har jag träffat på! Jag menar de allra värsta som får raseriutbrott, eller beter sig som om de har någon psykisk störning. Det har varit en här, som slängt ut myggnät, täcken och andra saker från fönstret, för att sedan gå in på toaletten och kleta ner den med bajs. Jo, sådana är jag glad att jag sluppit! Nu ska jag ta och vila litegrand medan jag väntar på de andra, sedan är det kvällsfika och säng. Får se hur mycket tid och ork jag kommer ha till uppdatering här, men jag ska försöka!

RSS 2.0