...

Vart försvann inspirationen?

And in the end...

Jag orkar inte med att plugga. Inte just nu, men det går inte att skjuta upp. I stället får man ta konsekvenserna. Fast visst, det är väl mitt eget fel att jag har huvudvärk, illamående etc) Jo, för det gör att jag inte kan sova, och får sömnbrist. Hah, det är en ond cirkel. Jag orkar verkligen inte. Jag kanske har för höga krav på mig själv?

No good deed goes unpunished

Idag har jag skrapat ihop en ny låt. Eller nja, återskapade en som försvann när min dator crashade. I och för sig är det bara refrängen och två meningar av versen som blev desamma. Dessutom hade jag ingen musik innan, så den kanske räknas som ny? Fast helt ärligt spelar det ingen roll!

Jag ska bli bättre på gitarr. Fick inspiration idag på musiken, då vi ska framföra låtar. Komp och sång! Jag vill inte spela förjävligt dåligt, jag vill kunna spela bra. Hah, lycka till!

Sharp relief

Sol och värme. Stanna kvar, lämna mig inte igen.
Utan er två vore jag död, det vore vi alla.
Ni får mig att må så mycket bättre.

Just as I am alone in a crowd

Jag blir så irriterad på allt och alla. Främst min kropp, som aldrig vill arbeta med mig, men även i princip alla människor som finns. Jag orkar inte med det!


The war comes home

Idag har varit en bra dag. I alla fall största delen av den. Petter kom hit tidigt (tjugo i sju) på morgonen. Anledningen till det var att vi skulle till ungdomsmottagningens drop-in. Vi åkte dit och var där i tid, men de hade tydligen fullt eftersom det är lov och de hade en sjuksyster mindre. Det var bara att åka hem igen!

Efteråt blev det lite cityakuten-mys, innan vi åkte iväg till botkyrka rackethall och spelade tennis. Jo, jag kan erkänna att jag inte är den bästa spelare, men roligt var det i alla fall! Vi åt pizza i hallunda och åkte hem sedan.
  Väl hemma blev det dusch och ännu mer mys. Sedan kom syster och hennes kompis (Alena) och åt mat med mig, petter och moder. Det var hyfsat trevligt, men min mage började såklart säga emot så fort maten var uppäten, vilket ledde till mer illamående. Nu har jag feber. Igen!

Rites of spring

Nu är det lov! Äntligen säger jag, fastän jag var ledig för bara en vecka sedan. Hur som helst är det skönt att kunna ta det lugnt och få saker och ting gjorda. Jag har snart garderob i rummet, så jag kan få bort de sista lådorna. Yes, de har stått i mitt rum under 4 månader.  Dessutom blir mitt rum städat på samma gång, vilket verkligen behövs.

Idag tog jag min moppe och åkte till hägersten. Jag och syrran tog oss en liten fika tillsammans och pratade. Senare ikväll kommer Johan, och vi ska diskutera spanien.

I övrigt blir det mest plugg och mys med Petter. Inget jag direkt klagar över. Eller jo, plugget hade jag ju visserligen klarat mig utan, men det måste ju tyvärr göras.

RSS 2.0