Beslutsam!

Kom nyss hem från yogan. Det var inte riktigt lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Det kändes faktiskt ganska bra, även fast mina muskler inte alls orkar särskilt mycket! Efter yogan gick vi till målarstigen, så syster kunde hämta några skivor hos sin kompis. Efter det gick vi till storskogsstigen och tog bussen därifrån till rönninge centrum. Jag tyckte vi kunde gå hela vägen från Salem, men syster orkade inte det. I alla fall, vi gick in på konsum och syster köpte onyttigt. Jag känner mig väldigt nyttig idag. Jag mår bra, förutom att jag nu är lite matt i kroppen!
Jag tror jag ska gå på yoga varje fredag från och med nu. Sen ska jag och Malin simma varje måndag. Det blir bra!

Jag går på vägen av saknad,
fast besluten att ta mig härifrån
vägen av saknad, gör mig hel

Ett nyttigare och roligare liv!

Ny blogg och jag fuskar redan, men ändå, jag tror ingen lider pin av det.

Igår kom jag i tid till skolan. Idrott första lektionen, kl 8! Det borde vara förbjudet att idrotta så tidigt!! Det var roligt dock. Först var det spökboll som uppvärmning, något jag tycker är lite läskigt. Jag menar, okej om det liksom är en eller två bollar med, men att ha fyra- fem bollar flygandes hux flux är inget jag föredrar. Det blev oavgjort! Efter det delades vi upp killar och tjejer. Killarna körde redskap, medan vi tjejer spelade plint-fotboll. Det var riktigt roligt faktiskt, trots en del tramp på fötter. Alla kämpade verkligen, gjorde sitt bästa och det är bra! Andra laget vann, med 4-2, tror jag det var! Dagen flöt på och efter skolan var det dags för sjukgymnastik igen! Jag kom in, Eva frågade hur min rygg var, jag gav ett svar och hon skickade mig direkt till gymmet, där jag fick träna både det ena och det andra. Inte det bästa jag vet, men kanske nödvändigt. Hon sa att om det inte blir bättre så kanske vi ska göra en röntgen igen. Det var trots allt ett tag sedan senaste gjordes, 2003 och det kan ha hänt något sedan dess. Mamma kom dit och jag fick skjuts hem, så att jag skulle hinna äta innan jag åkte till säby kyrkan. Efter jag duschat och ätit åkte jag till kyrkan. Var där i sista minuten, men det var som tur var lite försenat ändå. Jag och Fia testade vara med i kören, och det var faktiskt riktigt roligt, så nu ska jag börja där. Efter kören bar det av till salems kyrka, då gårdagens mässa hölls där. Anledningen var att en präst hade sin första gudstjänst, annars brukar man vara i säby. Jag kom lite sent dit, men inte så värst. Det var en ganska mysig mässa. Efter det var det fika, med dem från soft som var där. Eftersom jag kört på glutenfritt, blev det bara ett äpple. Niklas och Marcus visade upp hur barnslig man kan vara, och att åldern inte alls spelar någon roll, något Julia och hennes té led av! Vi hade en liten runda, då vi berätta något som hänt sen senast, sjöng en låt och avslutade sedan. Cissi skjutsade hem mig och Julia! Hon är en av de snällaste människorna jag känner! Jag gick ut med hunden på kvällen. Gick ut runt 24.00 och var hemma vid ca 01.30. Det är så avslappnande att gå ute sent på kvällen. Man möter ingen och är helt ensam (ja, förutom hunden då) med musik i öronen och kan tänka samt fundera hur mycket man vill.

Idag var det upp vid klockan 8. Jag och mamma åkte till läkaren och var där lite i sista minuten. Mamma var stressad, men jag var lugn. Jag hatar när människor stressar upp sig, det hjälper ändå inte! Vi gick in till doktorn, och pratade ett litet tag. Jag fick reda på mina provresultat (äntligen!) som visade att jag låg i mellangruppen gällande laktos, men att allt annat var bra. Vi köpte frukost till mig: fralla, juice och kaffe, från pressbyrån. Det var inte nödvändigt att fortsätta med glutenfritt längre, så jag ska stegvis börja äta det igen. Efter det åkte vi hem, mamma hämtade upp något och Davy hoppade in i bilen, sedan åkte vi till skolan. Skoldagen var som en helt vanlig fredag. Nej, nu ska jag åka på yoga med syster min! Jag kanske skriver något senare. Tills dess, får ni ha det så bra!

Sömnlösa nätter, sena ankomster

Jag mår mycket bättre idag.
Tack alla, för att ni verkligen fått mig att inse att det aldrig skulle fungera, att det skulle bli kaos.
Tack Malin, för att du finns. Det hjälpte verkligen att prata med dig igår. Jag känner mig starkare nu.

Jag har dock lite problem med sömnen. Har helt uteslutit sömn vissa nätter, och andra endast sovit ett par h.  Igår natt, efter jag gett upp hoppet om att somna, lyssnade jag på musik och skrev massor. Jag fick ihop 6 låtar!  Sen somnade jag runt halv 7. Vilket var väldigt dumt gjort av mig. Jag kom 2 h sent, och har nu sammanlagt 6 h återläsningstid.


 

Min tystnad är ett rop efter hjälp

Kom, visa att du bryr dig

Gör dig synlig för mig


-ur en av de låtar jag skrev


Ingenting om allting

Jag har skaffat blogg nu. Tänkte att det kanske är bra att skriva av sig lite.

Jag gick på promenad med Malin idag. Hon är typ bäst!
Saken är den att jag inte mår så bra just nu, av olika anledningar.
Vi pratade. Sen gick vi in på konsum och köpte en påse chips.
Vi satte oss på en bänk och åt. Tröstäta kallas det.

Men vi ska börja träna! Och det måste bli av. För jag måste tänka på annat.
Just nu är jag förkyld och det suger! Det är ju inte så bra att simma då, men vi ska nog hitta på något.

Forgetting all i'm lacking
Completely incomplete
I'll take your invitation
You take all of me


låten beskriver så bra hur jag känner just nu. Hur allting är. (Blanket - Do without)


RSS 2.0