Strålarna från solen värmer mitt hjärta!

Jag måste säga att sommaren gör en gladare! Ja, jag räknar detta som sommar, för det har varit otroligt varmt. Det som är så bra med de här varma dagarna är att jag pluggar bättre. I stället för att gå hem och sätta mig framför datorn, sätter jag mig på balkongen, med musik och läxor. Inget annat direkt som kan hindra mig så som internet gör. 

Jag var hemma från skolan idag. Det var inte så, som de flesta tror, att jag stannade hemma för att jag försov mig. Ärligt talat så vaknade jag med jämna mellanrum från klockan 6 imorse och gick upp vid 8 (för dem som inte vet, börjar vi vid 9), men jag kände att min hals gör väldigt ont och ville inte smitta någon. Okej, jag kan ha överdrivit lite, men de flesta brukar stanna hemma vid förkylning, och jag vill vara bra till helgen, då jag ska arbeta på rocklösa! På tal om det, så börjar jag lite smått sakna ridningen, så jag funderar på att börja igen. Måste bara hitta ett bra ställe, och se till att min rygg tillåter det. 

Här sitter jag vid kl 3 på morgonen. Jag orkar inte lägga mig, för jag känner att jag  inte kommer komma upp imorgon! Det känns så onödigt liksom! Så jag sitter och chattar med en människa jag började prata med på lunar (inga fördomar nu tack. Jag vet, det är en fjortissida). Det roliga är att vi, till skillnad från annat folk man träffar på internet och pratar med, har lite intressantare samtal. Kan det bero på att vi delar samma stjärntecken? Jag vet inte! Vi delar i alla fall mycket tankar och åsikter, men ändå skiljer dem sig. Mycket intressant. Jag känner att filosofi-Simone kommer fram, men jag orkar inte skriva något intressant här. Jag ska försöka skriva ner lite på min SO- eller musikuppsats i stället.

Tre små tjejer och en varm sommardag..

Åh, gud jag tror jag dör! Mina fötter värker som bara den, hur jobbigt kan det egentligen vara att shoppa?

Jag, E! och Julia drog oss iväg runt 12 till stan och sprang runt lite smått letandes efter kläder. Jag hittade en somrig kjol och en klänning, kände att det är bra att ha i Barcelona! Vi kollade även lite smått på balklänningar. Jag hittade en som jag blev fullkomligt kär i, men den kostade typ 2000:-, så det var bara att stryka den.

Nu ska jag göra klart min evolutionsuppsats, och sedan börja på musikhistorian. Bra jobbat Simone, att skjuta upp allt till in i det sista! Fast på tal om musik. Att vara musikintresserad, betyder att man ska vara bra på musik. Man ska kunna allt det senaste och ha koll på sådant som sofistikerade och kulturella människor skulle lyssna på, men är det någon som tänkt på att man kanske bara är intresserad av musik, för att man gillar att lyssna på den, och att det helt enkelt är en del av ens liv? Jag gillar musik. Nej, förresten jag älskar musik, men jag lyssnar inte på det senaste, jag lyssnar på sådant jag själv tycker är bra. Har jag dålig musiksmak för det? Nej, jag har bara inte samma musiksmak som majoriteten. Jag tycker helt enkelt det är fel att säga att någon som är kunnig inom musik, är musikintresserad. Intresset kan finnas annars också, bara att kunskapen inte finns.

I'm lazy, but I'll try

Är det svårt att blogga på något sätt? Nej, jag tycker det är roligt att skriva, men jag glömmer bort, förtränger, whatever. Jag ska än en gång börja om och nu fan ska jag anstränga mig.

Jag har en del plugg i skolan nu, inte så att jag känner mig stressad. Eller är jag det, jag vet inte? För både min naprapat och läkare tror det, men kan man vara stressad utan att känna sig så? Egentligen, människor går och pratar om hur mycket de har att göra, och att tiden inte hinner med, men jag känner att det inte spelar någon större roll huruvida man tror att tiden ska räcka eller inte. Att stressa upp sig för något gör ju inte att man får mer tid, det gör inte att man hinner med att göra fler saker. Det gör bara så att man presterar sämre i det man gör, då man har svårare att koncentrera sig. Nej, jag har lärt mig att stress är onödigt.

Jag känner att jag inte har något viktigt att förmedla. Vem vill läsa mina texter som inte handlar om något egentligen, utöver mitt liv, min vardag: mig i största möjliga mån. Egoist, javisst! Fast å andra sidan har jag bestämt mig att det inte längre spelar någon roll, för nu ska jag skriva vad jag vill, och de som vill läsa det gör det, de andra kan låta bli. Vänta lite, det jag skriver nu skulle inte ens jag vilja läsa, så jag borde sluta nu!

Sov när du vill, men gör det för det är jävligt skönt!


RSS 2.0