Make of two hearts

Lov, kunde det komma mer lämligt? Det känns så skönt att liksom äntligen få pusta ut, vila och bara ta det lugnt! I och för sig har jag massor med läxor att göra, då alla lärare verkar tänka att man inte har något annat att göra i livet än att plugga. I alla fall på våran skola! Hur som helst ska jag inte sitta och klaga, för just nu går jag runt med den här härliga känslan i magen, och trots att jag har ont finns det liksom alltid något bra där, tack Petter!

Något mer orkar jag inte skriva just nu, och jag vet att det blivit tunt med inlägg här på sistone, men som jag sagt tidigare har jag lättare för att skriva om negativitet, och just nu har jag inte så mycket sådan!


Wake up

Idag på kören fick jag höra inspelningen till våran skiva. Lät inte fullt så hemskt som jag trodde, men det lät absolut inte som jag. Visst vet jag att man inte hör sig själv så som andra hör en, fast jag har ju ändå lyssnat på andra inspelningar av mig. I och för sig sjöng jag ljusare i denna låt än vad jag brukar göra, så det kan vara det. Roligt att se vad de andra säger om det!

Igår hände en sak som aldrig hänt förut: Jag somnade till under en lektion (visst jag har sovit i skolan när vi kollat på film, men detta var under en genomgång). Hur som helst hade vi en vanlig mattelektion, som vanligt med genomgång och jag verkligen hatar att ha sådana i matten och eftersom jag ändå aldrig lyssnar, travade jag upp böckerna som en kudde, och lade mig ner på bänken för att vila litegrand (jo, som gjort för att somna). I alla fall snarkade jag tydligen (vilket, jag inte gör!!), och jag hörde våran mattelärare säga något i stil med "Simone, sover hon?", så jag tog upp huvudet, och sa "Jag sover inte, jag lyssnar..". Lite sådär smått uppenbart, så alla skrattade. Fast det kan jag bjuda på!

Just nu sitter jag med kemin. Första pappret var lätt. Det andra verkade lätt, men verkar inte vilja fungera, troligen är jag egentligen för trött för detta. Så ah, med det jag just påbörjat har jag 2 st kvar (sammanlagt 3 st), och just nu känns det som att det kommer att ta hela natten!

The greatest of gift

Just nu är det massor i skolan. Eller nej, inte mycket så, fast mycket tråkigt på samma gång! Jag tror jag ska ta livet av mina lärare snart (är för glad för att ta mitt eget)!

I alla fall, i fredags var det söndag (träff med dressyrgruppen, bara vad vi kallar dem, bli inte förvirrade). Hur som helst, det var mysigt! Vi pratade massor och hade allmänt trevligt! Efteråt kom Petter och vi hade myspys, utav bara den. Kollade på Harry Potter and the Order of the Phoenix, vilken Petter inte hade sett innan, samt gjorde lite...Annat!

I Lördags var jag och min nya kompisskara på bio. Lite sådär halv-töntiga som vi är, kollade vi på Mamma Mia: Sing-a-long. Inte världens höjdare som film, men klart sevärd om man gillar att sjunga. Sen att Colin Firth och Pierce Brosnan är med gör den ju inte värre! Speciellt inte när Colin Firth sjunger "Our last summer", för då liksom smälte jag. Mhm, snygging, sång och gitarr är en bra kombination! Mamma fyllde också år på Lördagen, så det blev väl att jag grattade henne ganska så väldigt smått!

Igår var det mest plugg, lite chill och film med Petter, sedan ännu mer plugg! Idag var bara allmänt tråkigt, bortsett från att cityakuten gick, och Prison Break är tillbaka! Jo, jag älskar min tv och skulle inte kunna leva utan den! (eller jo, egentligen skulle jag klara mig utan just min tv, bara jag får de kanaler jag vill ha samt en dvd-spelare).


Idag blev en sådan där "vara-uppe-längre-än-jag-borde-dag", så nu ska jag i alla fall slumra. Sov sött!


I don't

Det är segt. Det är så himla segt att plugga SO! Inte lyckas man få in något i huvudet heller, och inte mår jag särskilt bra. Fast det måste i alla fall göras, för jag vet att jag måste! Jag måste lyckas med i alla fall ett prov, annars kommer jag snart ge upp helt. Jo, man borde bli mer peppad att plugga när det går dåligt, men jag tycker det känns så meningslöst. Allt går bara utför!

Idag fortsatte vi med skivinspelningen. Två låtar som spelades in för min del. Jag skulle egentligen varit med på en tredje, men jag lyckades försova mig och hann inte till kyrkan i tid. Det gick i alla fall bra, och jag känner mig nöjd med resultatet. Visserligen hade jag ju redan spelat in mitt solo, så det kan ha varit det!

Liten inspiration, SO som måste göras, och behövande sömn sätter stopp för detta inlägg!

In the middle of nowhere

Igår var det skivinspelning i Salems Kyrka. Jo, det gick bra fram till att jag skulle spela in mitt solo! Jag var jättenervös, och skakade i hela kroppen, och enda upp i stämbanden. Början blev helt okej, men framåt slutet blev det darrigare och darrigare. Jaja, det är väl bara för dem som kommer att äga skivan sedan att spola förbi mig, och fram till Lille. Gud, vad hon sjunger bra! På tyska sjöng hon också, liksom en naturbegåvning!

Efteråt åkte jag och Danne till Petter ute på landet ingenstans. Rättare sagt Rosenhill för dem som känner till trakterna. Oerhört mysigt hus, trots endel skavanker. Dessutom har han allt vad man behöver i sitt rum: stor soffa, stor säng, skrivbord, dator och teve! Nej, jag skulle kunna bo där ute någon gång under vinterhalvåret, med tänd brasa och myskläder. I alla fall kollade vi på The Librarian - Return to King Solomons Mines, som inte alls var lika bra som ettan. Det jag gillade med den var att Noah Wyle (alla mina kompisar bör känna till honom vid detta lag) är huvudrollen, samt lite småroliga scener som egentligen är helt misslyckade (det är väl i och för sig vad som gör dem roliga). Sedan var vi lite småtrötta så vi spenderade natten ihopträngda i Petters säng. Mysigt självklart, men det blev rätt så varmt efter ett tag! Visserligen pratade vi en hel del och jag utgav ett x antal bitchslapar, innan vi slutligen somnade.

På morgonen blev det steka pannkakor, lite gitarrspel samt lite utfrågning om antiken, innan jag och Danne slutligen begav oss hem i höstregnet.

Thy will be done

I lördags kväll hade jag en underbart trevlig kväll, för jag fick träffa Julia igen! Det var verkligen jättelänge sedan jag såg henne, men nu äntligen kunde vi träffas! Sen var Davy med också, och det gjorde det ju inte tråkigare. I alla fall såg vi på två filmer. Den första vi såg var seven, vilken vi inte hade någon undertext till och då vi pratade igenom i princip hela filmen, hängde vi kanske inte med så här superbra! Den andra filmen vi såg var Djävulen bär Prada, och betydligt lättare att hänga med i, trots att man missade små delar. Efteråt pratade vi ett tag, och hade det bara allmänt trevlig. Dessutom, åt vi bullar. Jo, det var ju kanelbullens dag!


Söndagen var bara allmänt soft. Jag var hemma, kollade på tv och pluggade lite matte. Inte för att det hjälpte något inför provet jag hade i måndags, men jag kunde i alla fall försöka! Rättare sagt arbetade jag i kapp litegrand, men jag kom ju inte ihåg något från kapitlen innan. Vad spelar det egentligen för roll, förutom att jag inte gillar att få dåliga betyg. Fast å andra sidan, har jag ingen annan att skylla på än mig själv!

Både igår och idag är jag dock hemma från skolan. Svimmattack igår igen, och man blir ju så seg av det! Nej, jag hade nog klarat mig bra utan dem! Sen har jag sådan där jobbig huvudvärk. Tinningshuvudvärk. Jag kommer däremot försöka mig på att plugga lite idag, för annars lär jag ju komma efter! Fast vila är nog det bästa.

RSS 2.0