Within the walls

Idag hade jag och Rebecca en liten tävlingslek vi valt att kalla "Fångarna på Svenska Skolan", då den har lite fångarna på fortet-stuk över sig. Det blev faktiskt väldigt lyckat, med väldigt peppade och tävlingsinriktade lag! Det var björnarna som mötte lejonen (lagen fick själva välja namn och inspererades av Wild Kids), och trots en väldigt jämn kamp vann slutligen björnarna i utslagsgrenen "Sten, sax, påse". Ikväll får de sitt pris, vilket är en filmvisning med popcorn, läsk och ice tea inkluderat.

Anledningen till att det inte är någon skola idag är en långhelg. Eftersom vi firar kenyanska helgdagar snarare än svenska missade vi kristi himmelfärd, men firar nu istället Madaraka Day. Denna helgdag som är imorgon, ger oss en klämdag idag, varav ledigheten, vilket i och för sig är ett svenskt påhitt, men ger oss tillbaka den förlorade långhelgen ni i Sverige hade för inte så längesedan.

Trots helgdag blir det nu återgående studier i kemi. Har ett avgörande prov på torsdag, vilket gör det nödvändigt för mig att prestera bra på. I övrigt är det dock inte så mycket skola kvar och endast 12 dagar innan resan till Sverige. Det känns väldigt konstigt måste jag säga, men å så skönt det ska bli att få träffa allt folk!

Kommentarer
Postat av: mamma

vilken bra ide ni fick och roligt att det blev så uppskattat.

ses snart <3

2010-06-01 @ 00:04:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0